Mobiliteit

Als een ander functie beter bij je past

Als je ideale baan niet je huidige baan is

Er zijn veel zaken die kunnen veranderen in de tijd. Je motivatie en ambitie sluiten misschien niet meer helemaal aan bij de baan die je hebt. Of de inhoud van je functie is dermate ander dat deze niet meer aansluit bij jouw capaciteit of mogelijkheden.

Er zijn altijd mogelijkheden

Als een baan niet meer past, zijn er vaak op basis van je ambities en competenties binnen een organisatie andere mogelijkheden. Soms liggen die mogelijkheden echter bij een andere werkgever. Ascenditur kan deze mogelijkheden in kaart brengen en je begeleiden naar een andere functie.

Mobiliteit verbetert de inzetbaarheid

Mobiliteit binnen een organisatie is een goed instrument om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden. Afhankelijk van bijvoorbeeld de levensfase kan iemand andere taken of een andere functie uitvoeren, passend bij de mogelijkheden en ambitie.

Interventies van Ascenditur zijn op maat. De interventies hiernaast zijn voorbeelden van veel uitgevoerde behandelingen 

Interventies Mobiliteit    


Interne mobiliteit

Een goede competentie-analyse biedt het inzicht om medewerkers te matchen met functie profielen. Een prima manier om goede medewerkers, in elke fase van hun carrière, betrokken en binnen de organisatie te houden.


Externe mobiliteit

Soms liggen er betere mogelijkheden buiten de bestaande organisatie. Ascenditur ondersteunt de externe oriëntatie en begeleidt werknemers in dat proces met training en coaching.


Re-integratie

Als (voormalige) medewerkers op zoek moeten naar een nieuwe baan, zijn er vaak verschillende trajecten nodig om weer aan de slag te kunnen. Ascenditur biedt alle mogelijke instrument tot succesvolle re-integratie. Van medische revalidatie tot loopbaancoaching.

Mobiliteit is een nieuw begin.

Ascenditur helpt om van een nieuwe kans een succes te maken