Inzetbaarheidsmanagement 

Onderzoek, beleidsadvies en uitvoering binnen de organisatie


Neem contact op

Van verzuim naar inzetbaarheid

Om de stap van verzuim naar inzetbaarheid te maken en om te voorkomen in plaats van te genezen. Daar zit een belangrijk deel van het verschil tussen inzetbaarheid management en verzuimmanagement. Het vraagt om een andere strategische visie, ander beleid en andere investeringen.

Inzetbaarheid management gaat over het creëren van een open bedrijfscultuur, vroegtijdige inzicht krijgen, anticiperen en faciliteren. Ascenditur kan elke organisatie op dit vlak op weg helpen of ondersteunen. Wij helpen om het thema inzetbaarheid bij werknemers hoger in het bewustzijn te plaatsen, onderzoek doen om vroegtijdig inzetbaarheidsbelemmeringen in kaart te brengen, het inzetbaarheidsgesprek op gang te brengen binnen de organisatie en bieden deskundigen waarmee werknemers in vertrouwen het gesprek kunnen voeren

Zo maken we het verschil bij Ascenditur 

Wij kennen uw organisatie

Wij vinden het belangrijk om uw organisatie te leren kennen; visie, beleid, cultuur en gebruiken. Zo kunnen we een dienstverlening aanbieden die natuurlijk aanvoelt voor uw werknemers.

Mens en organisatie

Wij begrijpen het belang van onderneming en van de medewerkers. Wij streven ernaar om de belangen bij elkaar te brengen en te werken aan wederzijds begrip. Heldere communicatie in een open driehoek.

Betrokken en deskundig

Ascenditur werkt met medewerkers die oprechte interesse tonen in het welzijn van uw werknemers en die bovendien op basis van deskundigheid kunnen ondersteunen, coachen of behandelen.

Data driven

Los van het feit dat we de tijd nemen om met u in gesprek te gaan werken we met data. In al onze processen verzamelen en analyseren we gegevens. Daarmee krijgen we een objectief beeld van uw organisatie en werknemers. Het stelt ons ook in staat om cijfermatig prestaties in kaart te brengen.

Zo verlenen wij een dienst

Waar kunt u op rekenen als je in zee gaat met Ascenditur:

  • Eén aanspreekpunt voor de organisatie (relatiemanager/ casemanager), die bereikbaar is. Gewoon telefonisch of die naar u toekomt indien gewenst.

  • Alle diensten vanuit één partij georganiseerd.

  • Dienstverlening afgestemd op wensen en behoeften klant.

  • Lokale organisatie, die de regio kent en zich verdiept in uw organisatie!

Odoo + afbeelding en tekst

Vraag onze brochure aan:
De Ascenditur Methode

Benieuwd naar wat we allemaal nog meer doen? Vraag nu onze gratis brochure aan en ontvang ons drieluik en onze vijf leaflets over de fundering van onze inzetbaarheidsdienstverlening. 

Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen

Neem contact met ons op.