Interventies

Om de persoonlijke inzetbaarheid en de inzetbaarheid binnen de organisatie te versterken.


Neem contact op

Met aandacht de juiste dingen doen

Als het gaat om inzetbaarheid is het belangrijk om doelgericht te werk te gaan. Interventies zijn korte programma's ontworpen om een specifieke doelstelling te realiseren. Deze doelstelling is gerelateerd aan het bevorderen of behouden van de capaciteiten, motivatie, gezondheid of prestatie van een werknemer of een groep werknemers. 

Interventies bij Ascenditur worden meestal voorafgegaan door een screening om een goed beeld van de situatie te krijgen. Onze interventies zijn bedoeld voor werkgevers en hun werknemers, (bedrijfs- en verzekerings)artsen en verzekeraars. 

Naast individuele interventies bieden we ook interventies voor groepen medewerkers en bieden we interventies waarin medische behandeling en begeleiding rondom werk geïntegreerd worden.

Bent u verwijzer?

Voor verwijzers hebben we een aparte
informatiepagina. Hier kunt u lezen hoe u cliënt of patiënt kunt aanmelden voor een interventie bij Ascenditur.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Individuele interventies

Voor werkenden en werkzoekende bieden wij persoonsgerichte interventies. Deze interventies zijn onderverdeeld in screening, fysieke interventies, mentale en sociale interventies, interventies in de werk(omgeving) en interventies gericht op verbetering van het functioneren.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Groepsinterventies

Onze interventies voor groepen medewerkers in organisaties bestaan uit workshops en trainingen gericht op het aanleren van nieuwe vaardigheden of het vergroten van het bewustzijn. Lees meer over onze interventies voor organisaties.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Zorg + Werk

Binnen onze Zorg+Werk interventies bieden we een combinatie van indicering, behandeling en inzetbaarheidsbegeleiding.

Zorg+Werk trajecten zijn bedoeld voor complexere casussen, waarbij de afstand tot arbeidshervatting groter is. 

Odoo + afbeelding en tekst

Vraag onze brochure aan:
De Ascenditur Methode

Benieuwd naar wat we allemaal nog meer doen? Vraag nu onze gratis brochure aan en ontvang ons drieluik en onze vijf leaflets over de fundering van onze inzetbaarheidsdienstverlening.