Duurzame inzetbaarheid, we helpen je er graag mee.

 


Lees meer


Inzetbaarheidsmanagement

Onderzoek, beleidsadvies en uitvoering binnen de organisatie 

Verzuimmanagement en arbo

Het vergroten van grip op het verzuim binnen jouw organisatie 

Re-integratie

Werken aan hernieuwde inzetbaarheid voor werknemers 

UWV Re-integratie

Ga hier naar onze website over onze dienstverlening voor het UWV.

Wat als duurzame inzetbaarheid maakbaar blijkt?

Een succesvolle organisatie begint bij tevreden en betrokken medewerkers. Met onze Ascenditur methode helpen wij uw organisatie sterker en veerkrachtiger te worden door de inzetbaarheid van uw medewerkers duurzaam te versterken. Onze aanpak is gebaseerd op vijf pijlers, waaronder inzetbaarheidsdialoog, een 360° scan, een aanpak op maat, één aanspreekpunt en duurzame verankering.

Wij geloven dat duurzame inzetbaarheid de basis is voor tevreden medewerkers en een gezonde organisatie. Samen met u werken we aan het versterken van de inzetbaarheid van uw medewerkers, wat leidt tot meer energie op de werkvloer, hogere productiviteitscijfers en een sterke, veerkrachtige organisatie.

 
 

Hoe we kunnen helpen.

Als je inzetbaar wil blijven, is het belangrijk om met elkaar in gesprek te zijn. Als je als werkgever regelmatig en actief in gesprek bent met je werknemer over inzetbaarheid, kun je een goede inschatting maken wat een individuele medewerker nodig heeft om inzetbaar te blijven. Bovendien voel je je als werknemer ook niet bezwaard om over je inzetbaarheid te praten, als het een keer niet allemaal vanzelf loopt. 

Ascenditur helpt werkgevers, werknemers en werkzoekenden om dit gesprek te voeren in elke situatie en organiseert trajecten om de inzetbaarheid van de mens in de organisatie te versterken. 

Ascenditur kan u helpen bij helpen bij onderzoek naar inzetbaarheid, cultuurverandering en beleid, verzuimmanagement en arbodienstverlening, re-integratie, jobcoaching, individuele medewerkers interventies.

Stuur ons een bericht, we staan klaar om te helpen.

Stuur een bericht